2 Temmuz 2014 Çarşamba

basic daily information is needed

Saat 16.57, ofiste ayaklarımı uzatıp birbirine doladım, oturuyorum. Pek işim yok, sabahtan beri Muppet Show'daki huysuz dedeler gibi takılıyorum. Az önce tam da kindar insanlardan ne kadar nefret ettiğimi ve ne kadar can sıkıcı olduklarını düşünürken tuvalete gittim ve yok yere klozete oturup sevgilime arkadaşlarının "Şuna söyleyin bu kadar bakmasın, çok belli ediyo?" dedikleri zamanları düşündüm. Onun bana ilgisinden haberim olmadan avare avare gezmişim bir süre buralarda dedim. Bir süre üstüste bu cümleyi düşündüm ve kabinin içinde kendi kendime sırıttım. Sonra içimde ofisin sıkıntısını silecek kadar mutluluk depolandığına emin oldum, sifonu çektim ve çıktım.

Bu aralar Sia'nın Chandelier'sine taktığımdan emin olabilirsiniz. Eğer sanal alemde bir buton olsaydım, iddia ediyorum ki loop butonu olurdum. 1,2,3, 1,2,3 drink. İçimden klipteki küçük kız gibi köşeli köşeli dans ediyorum (otobüste).


Önümüzde bu ayın sonuna denk gelen 5 günlük bir bayram tatili var. Bir yere gidebilecek miyim, yoksa boş yere mi booking.com'u stalklıyorum, only god can judge, you know. Son anda gökten bir şezlong düşer belki, bu işler biraz da kısmet be canım.

Ah be, Symi adası. Rengarenktin.

1 yorum:

Öküzün Önde Gideni dedi ki...

Bir animal kadar olmasa da, huysuz dedeler candır....