20 Haziran 2011 Pazartesi

pötibör sempatik, petit beurre ne kadar da nazik.

Sıkıldım. Biraz kiraz yedim, sonra saçımı topladım, masamın üstündeki ojelere baktım. "Tırnaklarını boyamak" eylemi ne kadar da Teoman şarkılarındaki kızların eylemi diye düşündüm. Halbuki bir "oje sürdüm" öyle değil. Tırnağını boyayan kız melankolik ve kısa saçlıyken, oje süren kız upuzun saçlı ve neşeli gibi.

Bu iki fiil kafamın içini saçmasapan çağrışımlarla doldurdu gece gece. Yarın erken kalkıcam ve çok pis film izleyesim var.

"Kısacık kestirip saçlarını, içtin ilk sigaranı" versus "Kavga etmez sever beni, Romeo Romeo Romeo".

Skins&Cassie versus Skins&Michelle.

Mesela.

*Versus'un Türkçe karşılığını şu an hatırlayamıyorum. Street Fighter'dan hatırlamaya çalışıp yine hatırlayamıyorum.

**Street Fighter'da hep Bianca'yı seçerdim. Bu da böyle bir anım.

***Bence Türkiye'de günlük hayatında 'Misafir' yerine 'Konuk' diyen tek bir kişi var, o da İpek Ongun.


İyi geceler.

6 yorum:

schrödingerin kedisi dedi ki...

"Tırnakları boyamak, Teoman şarkılarındaki kız eylemi"
"Türkiye'de misafir yerine konuk diyen tek kişi İpek Ongun."
Bildiğin sesli güldüm ama bu tespitlere :D Ama Street Fighter'dan ziyade, Mortal Kombat'ın Sonya'sı daha bir başkaydı sanki..

zeytin dedi ki...

Evet ya, Sonya! Riu da vardı karateci, ben onu severdim harbi çocuktu. Bi de Ken vardı ama mesela onu hiç seçmezdim, Backstreet Boys'daki Nick gibi bişeydi o hanım evladıydı.


Açıkçası şu an nefes kesen aksiyon sahneleriyle dolu kıran kırana bir dövüş istedi canım:)

schrödingerin kedisi dedi ki...

Hepsinin isimlerini hatırlayamıyorum ama böyle uzun kırmızı donlu bir eleman vardı. Bana kalırsa en harbi adam oydu. Deseler Sonya'yı kimle everelim diye, o kırmızı donluyu alın derdim. Ama Sonya her zaman ilk tercihimdi, kardeşimle kim Sonya olcak diye kavga ederdik. Sonra ikimiz de Sonya'yı seçer dövüştürürdük. Pes'te iki takımın da Barcelona olması gibi yani, çok keko bi hareket. Ama napalım, tek dişi Sonya'ydı.
Bu arada Nick benzetmen beni benden aldı :D Backstreet Boys'un Nick'i hakkında sayfalarca yazı yazabilecek bir maziye sahibim. Ama utanmıyorum. Bi "tel mi vaağiy"in tadını hiçbi şeyde alamadım ben :)

zeytin dedi ki...

Peki sen de Backstreet Boys'la Spice Girls'ü evlendiriyo muydun kafanda? Emma direk Nick'le zaten, Kevin Victoria'yla olur, A.J. asi ya o Mel B'ye gitsin vs:)

Şimdi böyle yazınca ergen gençliği suçlayamadım yalnız daha fazla, Justin Bieber o zaman olsa onu da severdik kesin di mi. Allah korumuş bence bizi.

schrödingerin kedisi dedi ki...

İbretlik paylaşım dedikleri budur bence :) Aynı dediklerin gibi eşleştirmiştim yahu.. Ama ben Gerry'ciydim şu kızıl saçlı olan, Emma çok çocuk gibi gelirdi. O yüzden, o zamanki gözdem ibiş Nick keşke Gerry'ye uysaydı derdim. Zekaya gel.
Hep diyorum zaten, şimdiki ergenlerin bir suçu yok. Sadece çok şanssızlar. Biz de salaktık, biz de ergendik ama bunu kanıtlayacağımız internetimiz, yutubumuz yoktu neyse ki :)

zeytin dedi ki...

Bir de Spice Girls'ü "lame" bulup Metallica fln dinlemeye başladığın evre vardır ki, işte o evrede kızlar "tırnaklarını boyarlar":)