11 Kasım 2010 Perşembe

merhaba, bence u.s. tipi mutsuzluklar şunlardır, bkz:

- Çabasızca güzel görünmeyi başaran insanlar. Şu hayatta da hiç kimseye gıcık olmadım onlara olduğum kadar. Hatta şöyle ki, benim güzelleşebilmek için verdiğim uğraşı onlar çirkinleşebilmek için verseler yine olmaz, prenses gibi gezerler ortalıkta. Akan makyaj yakışır, kirli saç kendini belli etmez, hiçbir kıyafet kötü durmaz. Buradan kendilerine bi ülke bulmalarını ve o ülkede bütün çabasız güzellerle birlikte bakımlı yaşlı olana kadar yaşayıp bizi rahatsız etmemelerini tavsiye ediyorum.

- Dar montun içine giyilen kalın kazak. Düşmanımın başına böyle dert gelsin istemem. İnsanlıkla olan derdi ne ki o ikilinin? Naparsan yap, kazağın kolunu ne kadar tutarsan tut giyerken, yine de montun içinde kolunun yukarısında kalacaktır, orada bi kabartı yaratıp gününü zehredecektir. Sonra bütün gün temel reisin pazıları gibi kalın ve şişkin kollarınla gez dur. Gezmekten tiksindirir adamı.

- Diş macununun sıkılarak çıkartılabilinen son deminin lavaboya düşmesi. Vücudunun tüm gücünü baş ve işaret parmağında toplayabilmek için türlü metodlar dene, konsantre ol, dişmacunu tüpünün üzerinde "bi kağıt 8den fazla katlanmaz olum, naparsan yap olmuyo" tezini çürüt, bütün kanını parmak uçlarında toplarcasına sık, sonra koskoca bi topak ellerinin arasından kayıp düşsün. Metrobüste kokunun sebebini ne sanıyodunuz ki siz? Acı dolu insanlar var orda.

- Sabaha karşı tuvalete kalktıktan sonra yatağa dönerken "ohoo saat daha kaç kimbilir, alarm çalana kadar temiz 1-2 saat daha uyurum" diye neşeyle yatağa doğru sekip, tam bacağını yorganın üstüne atmazdan evvel acı bir gerçek sonucu tam kalkacağın vaktin geldiğini görmek. O yastıkla yorganın içinde ukde kalması. İşte adaleti sorgulamak isteyeceğin anlar-no:1.

- Şişenin dibindeki az su. İçmeden önceki susuzluğun bile bu yarım kalmışlığın yanında daha iyiydi.

- Saçını mükemmel bi şekilde toplayıp ne güzel yaptım ehe ehe diye aynaya bakarken, aradan bi telin fazlaca çekilmiş olması ve saçını bozdurtmadan sana günyüzü göstermeyeceğine and içmesi. Sinsi. Hemcinslerim anlar ne demek istediğimi.

- Akşam topluca dışarı çıkarken senin güzelce hazırlanman, süslenmen, saçına başına ekstra özen gösterip normalden daha şık bişeyler giymen ve akabinde gideceğiniz yerde vardığında herkesin kot&düz tişörtle gelmiş olduğunu görmen. Aralarında fazla hevesli ve tezcanlı bi çiçek gibi ışıl ışıl parlaman. Herkesin inat gibi etrafında 'amaan spordan çıkıp geldim kanka nasılsa bizbizeyiz' demesi sırasında, elinle gizli gizli dudağındaki ruju çıkarmaya çalışman. Bi dahakinde tedbirli davranıp üstüne günlük bişeyler geçirmen ve gideceğiniz yere vardığında bu sefer herkesin bi kate moss, bi siena miller, bi heidi klum olması. ULAN! demen.


Kız haklı beyler, dağılalım.

2 yorum:

Cansu dedi ki...

ne kadar da haklısın.
tanışalım mı?

zeytin dedi ki...

oo memnuniyetle bayan!